400 gr
Tehnologia de uscare lenta – procesul tehnologic dureaza 6 ore. Utilizam un tip de faina speciala pentru a reusi sa producem paste de cea mai buna calitate. Pe fiecare ambalaj de 400g gastiti retete personalizate pentru fiecare tip de paste (elaborarea retetelor a fost realizata de un master-chef). Fiindca timpul dumneavoastra este important, am adaptate tehnologia de productie astfel incat timpul de fierbere sa fie de doar 6 minute.
Capacitatea de productie de 500 kg/ora ne permite sa oferim clientilor nostri un raport optim calitate/pret, fabrica “Morile Maties” este certificata ISO9001, ISO2200, ISO14001.
Aplicarea tehnologiei italiene este controlata de tehnologul italian Luigi Moramarco (Bari, Italia), clasat in top 5 tehnologi din lume in domeniul fabricarii pastelor fainoase. Acesta verifica periodic linia tehnologica pentru a ne asigura de standardul ridicat de calitate pe care il oferim clientilor nostri.
Vezi catalogul online1 kg
Fiindca timpul dumneavoastra este important, am adaptate tehnologia de productie astfel incat timpul de fierbere sa fie de doar 6 minute. Capacitatea de productie de 500 kg/ora ne permite sa oferim clientilor nostri un raport optim calitate/pret. Fabrica “Morile Maties” este certificata ISO9001, ISO2200, ISO14001.
12 modele diferite ideale pentru preparatele dumneavoastra diversificate.
Vezi catalogul online5 kg
Va oferim acceasi calitate premium si la ambalajul economic de 5 kg.
Intreaga diversitate de modele intr-un raport ideal calitate/pret.
Big Bag
Spirale
Penne
Melci Mari
Melci Mici
Scoici Mari
Scoici Mici
Laste
Fidea
Inele
Cus-Cus
Alfabet
Bob Orez
Capacitatea de productie de 500 kg/ora ne ofera posibilitatea de a surprinde clientii cu preturi minime si o calitate deosebita a pastelor.
Intreaga diversitate de modele intr-un raport ideal calitate/pret.