Despre noi

Morile Mătieș

Cine suntem

Compania Morile Mătieş de Maramureş reprezintă îmbinarea între respectul pentru tradiţia maramureşeană a agriculturii de calitate și tehnnologia modernă de prelucrare. Societatea comercială a fost fondată în anul 1993 de către ing. agr. Ioan Mătieș din pasiune pentru natură și tehnologie. În timp, compania a evoluat și, conduși de inovare și modernitate, am construit o fabrică de paste făinoase cu o capacitate de 500 kg/oră, acesta fiind cel mai nou proiect îndeplinit. Avem respect pentru tradiţie fiindcă în Maramureş, natura și roadele sale au fost întotdeauna parte integrantă din viaţa acestor locuri.

Ce producem?

Utilizăm tehnologii moderne pentru prelucrarea adecvată a cerealelor, ceea ce conferă produselor noastre valori nutritive ridicate, prospeţime, precum şi o mare diversitate. Aşadar, Morile Mătieș de Maramureș este o companie specializată în producerea pastelor făinoase, a produselor de morărit și panificație, respectiv cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase şi plantelor producătoare de seminţe oleaginoase. Brandul societății este cunoscut drept Morile Măties de Maramureş şi este identificat cu produse de o foarte bună calitate, realizate fără amelioratori, conservanţi şi coloranţi, unele dintre ele fiind brevetate, precum sunt pastele scurte integrale, cu metoda de uscare lentă.

De ce noi?

  • Compania este deținută și manageriată de familia Mătieș.
  • Afacerea continuă cu a doua generație a familiei.
  • Majoritatea materiilor prime sunt produse de către noi.
  • Produsele noastre sunt obținute sub un strict control tehnic al calității ( ISO 9001 ), al siguranței alimentului ( ISO 22000 ) și sunt integrate într-un sistem de management al mediului ( ISO 14001 ).