400 g
Tehnologia de uscare lenta – procesul tehnologic dureaza 6 ore. Utilizam un tip de faina speciala pentru a reusi sa producem paste de cea mai buna calitate. Pe fiecare ambalaj de 400g gastiti retete personalizate pentru fiecare tip de paste (elaborarea retetelor a fost realizata de un master-chef). Fiindca timpul dumneavoastra este important, am adaptate tehnologia de productie astfel incat timpul de fierbere sa fie de doar 6 minute.
Capacitatea de productie de 500 kg/ora ne permite sa oferim clientilor nostri un raport optim calitate/pret, fabrica “Morile Maties” este certificata ISO9001, ISO2200, ISO14001.
Aplicarea tehnologiei italiene este controlata de tehnologul italian Luigi Moramarco (Bari, Italia), clasat in top 5 tehnologi din lume in domeniul fabricarii pastelor fainoase. Acesta verifica periodic linia tehnologica pentru a ne asigura de standardul ridicat de calitate pe care il oferim clientilor nostri.
1 kg
Fiindca timpul dumneavoastra este important, am adaptate tehnologia de productie astfel incat timpul de fierbere sa fie de doar 6 minute. Capacitatea de productie de 500 kg/ora ne permite sa oferim clientilor nostri un raport optim calitate/pret. Fabrica “Morile Maties” este certificata ISO9001, ISO2200, ISO14001.
12 modele diferite ideale pentru preparatele dumneavoastra diversificate.
5 kg
Va oferim acceasi calitate premium si la ambalajul economic de 5 kg.
Intreaga diversitate de modele intr-un raport ideal calitate/pret.
Big Bag
Capacitatea de productie de 500 kg/ora ne ofera posibilitatea de a surprinde clientii cu preturi minime si o calitate deosebita a pastelor.
Intreaga diversitate de modele intr-un raport ideal calitate/pret.
Paste Integrale
Fiecare tip de paste poate fi produs din faina integrala de grau. Ambalarea se poate face la 400g, 1kg, 5kg sau big-bag.
Produse din faina neagra si germeni de grau.
Regleaza tranzitul intestinal. Ideale pentru scaderea greutatii corporale si mentinerea echilibrului alimentar.

